Delta i diskussionen

8 kommentarer

 1. Hade visst fel ang. stövlarna.
  De som
  står på vår trapp är aningen mer maxade:P
  Koftan och blusen var underbara!
  Ha det väldigt bra in tha skär(r)gård nu!
  Saknar dig! pus pus

 2. Haha, maxade på det sättet att de är mer smutsiga eller vad…? 😛 Eller hur, visst är de fina! Jag ska ha det alldeles, alldeles… underbart! Saknar dig med, puss & kram!

 3. UTLOTTNING! Jag är så grymt nöjd med min Kashmirkofta jag köpte för ett tag sedan på Gina Tricot, så jag har fått tag på en extra som jag lottar ut, och ALLA FÅR VARA MED! Gå in på min blogg och ge mig tips om saker jag kan skriva mer om så är du med i utlottningen! Alla behöver lite lyx i tillvaron och eftersom jag läser din blogg och du inspirerar mig så hoppas jag att du hjälper mig och är med! Ha det fint! Evelina http://www.evelinasblogg.blogspot.com

 4. men var köpte du stövlarna??? är på jakt men hittar dom ingenstans i butik…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *