Stockholmstips!

image416

Dags för er att producera lite shoppingråd! Snart far jag och ett gäng vänner till Stockholms skärgård och givetvis viger vi en dag åt spring i affärer. Därför vill jag ha era bästa tips på vilka affärer som inte får missas när man besöker Stockholm. Gärna några second hand-affärer också… 🙂
Tipsa på för glatta livet!

Delta i diskussionen

11 kommentarer

 1. Urbanoutfitters på biblioteksgatan är kul och har alla prislägen.
  NK är definitivt värt ett besök, det är fortfarande rea. Även Awesome Rags på varuhuset PUB är värt att kolla in. Vill du se och känna på dyra lyxiga kläder som Chloé, Marc Jacobs, Prada etc. är Natalie Schuterman längst ned på BirgerJarlsgatan ett måste. De har även 50% nu, men är fortfarande sjukligt dyra. Vägg i vägg ligger Domain som har fina kläder också i en högre prisklass. När du ändå är i kvarteret kika även in i BirgerJarls passagen och kolla MrsH butiken.
  På Grevturegatan ett stenkast därifrån har bla Filippa K en väldigt vacker butik. Just nu 50% rea. På Grevturegatan ligger också en bra secondhandaffär (ganska långt ned nära Birgerjarlsgatan)
  Ja sedan finns ju Zara alldeles vid stureplan när du ändå i krokarna. Topshop nämnde någon är också värt att kolla in. Mitt emot på Hamngatan ligger även stans största H&M.

 2. Hum. Kruxet är ju att vi fattiga studenter främst ändå handlar mest i de där kedjorna som finns i alla städer… H&M, Gina Tricot, etc. Jag skulle dock verkligen rekommendera en tripp till Souk-gallerian på Drottninggatan, har både TopShop, Espirit och lite diverse andra affärer.

 3. Ja, det är lite tråkigt. Men jag ska försöka undvika de kedjor som finns här hemma, även om H&M är svårt att motstå ibland… 😉

 4. Beyond Retro! Ligger på åsögatan..minns icke vilket nr, men skylten är knallgul^^

 5. jag har lite tips på min sida på secondhand butiker, kolla in beyond retro, som sagt, åsögatan 114 är det. kolla även tjalla malla och stadsmissionen har butik vid nytorget i närheten. vid hornsgatan ligger principessa, de har jättefina saker, sam sagt, kolla längst ner på min sida för hemsidor och adresser. kom just på att du kanske redan åkt 🙂 hahah jaja

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *