Modevisning

                             
Idag har jag varit på modevisning och det var jättekul! Alla elever på Mode Design-linjen (tre klasser) visade upp och catwalkade själv sina egna kreationer. Jag fick tyvärr ingen bra plats, utan tvingades stå på sidan, men jag tog en del foton i alla fall (dock utan blixt, för det stör så mycket). I alla fall blev det runt 200 bilder och av dem var det typ 30 som inte blev helt suddiga (man är ju inte direkt style.com). Jag har i alla fall valt ut de bästa åt er! Så ta en titt!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Jag gillade verkligen den första bilden på rad 2 (bara för att jag är en sucker för allt grönt)

  2. Matilda: Ah, grönt är skönt!
    Linn: Åh vad kul! Jag var på genrepet, men jag antar att du var på föreställningen på kvällen. Visst var de duktiga! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *