Ett utmärkt exempel på avskräckande reklam

image301

Detta ska tydligen vara sommarens sminktrend om man frågar Isadora. Jag säger bara en sak:

HILFE! HELP! HJÄLP! KÄRA NÅN!

Alltså, jag har inget emot Isadoras produkter, men jag undrar bara vem i hela friden det är som sminkat, fotat och retuscherat denna bild?!

Kolla bara in hudtonerna i ansiktet, under ögonbrynen är det helt gult och om man jämför ansiktet och halsen så är det två helt olika nyanser. Dessutom har de mattat ner hela huden och plockat bort alla skuggor runt näsan, så den ser helt konstig ut. Munnen ser inklippt ut och ögonen är jättesmå och med kritvit ögonvita. Lägg sedan till att den där blå färgen kanske inte var det bästa som skådats och du har ett utmärkt exempel på en (enligt mig) bedrövlig reklam.

Jag har inget emot att man retuscherar vissa bilder, för det gör i stort sett alla nu för tiden. Men själva meningen med retuschering trodde jag var att skapa ett vackrare och "mer naturligt" resultat. Detta är raka motsatsen!

Håller du med mig, eller tycker du att jag har helt fel? Hissa eller dissa!

Förresten, här finns vårkollektionen. Också underbart retuscherad! 🙂

Delta i diskussionen

15 kommentarer

 1. JAg håller med dig, det ser hemskt ut… Men det gula under ögonen är väl inte ”huden” som har en weird färg utan gul ögonskugga…eller?

 2. Haha, så himla bra skrivet! Håller helt med, dessutom tycker jag att Isadoras kollektioner (bilderna iaf) ser likadana ut varenda säsong… Synd att de är så fula.

 3. Elin: Ja, och ju mer man tittar detso värre blir det!
  Benedictus: Haha, tack! Jo, alla bilderna är lika tråkiga och lika fula…

 4. Jaa, bilden är sjukt konstig, men däremot kan man se ett bra exempel på att blå färg tar fram den bruna ögonfärgen fint som kontrast. Fast och andra sidan, vem vill gå sminkad sådär.

 5. jag håller med alla andra: dissa! hon ser inte ut som en människa.. hon ser typ ut som en målning, hennes ansiktsdrag ser verkligen fejk ut! tråkigt att de ska göra så tycker jag..

 6. fia: ja, med tanke på att deras produkter är helt ok så borde de inte göra en så dålig reklam.

  Ilvana: Nej, det är helt knäppt ju!

 7. Haha! Man kan ju inte annat än skratta, det är vad jag har gjort varje gång jag har sett deras reklamer.. det tragiska är att det är lite rätt, alltså rosa läppar och blått runt ögonen är inne, men inte nödvändigtvis tillsammans XD och highlightern under ögonbrynet är lite väl.. Men liksom, här är det verkligen fel haha dissdissdiss

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *