Kvällsfilosofi

image352

Hej och hå! Är det någon som vet vart den här veckan tog vägen, jag har nämligen ingen aning. Inte ett endaste ord har hunnit bli nedpräntat i bloggen, jag har haft fullt upp med födelsedagskalas (inte för mig, men för flera andra), spelningar (4 konserter och mååånga rep), en hel hög läxor och prov, melodifestivalfiasko (jag vill inte ens prata om det!) och en massa annat.

Så nu sitter jag här och försöker pusta ut lite, samtidigt som jag lyssnar på John Mayer och försöker förtränga det kommande tyskaprovet. Det går lite sisådär, så jag funderar på om det inte är dags att gå och lägga sig istället. Jag tror det får bli så.

Förresten, innan jag går. En liten fråga som jag ägnat flera timmar åt att försöka hitta svar på. Någon som har lust att hjälpa till? Hur gör man för att tightsen inte ska bli lösa och slappa vid knäna?! Mina blir veckiga efter en timme, även när de är nytvättade och strukna och rubbet! Någon som sitter inne med ett bra tips?

PS. Hye Park och Julia Dunstall ser precis sådär pigga och fräscha ut som jag önskar att jag kunde känna mig nu… 🙂

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Haha, det är ju svårt att klara en hel dag utan att sitta eller böja sig. Men skönt att man inte är den enda som funderat på detta… 🙂

  2. De gråa tightsen jag har från indiska är helt underbara, de blir inte alls så! Vet inte om de är i ett…typ, stretchigare material eller nåt, men de är iaf jättebra, och supersköna.

  3. Jag har thights,leggings eller vad det heter i ett mer stretchigt material som påminner mer om strumbyxor så då blir det inga ”knän” på dem. Man ska nog undvika långkalsongmaterial!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *