Something sweet for your ears

Nu när jag varit sjuk så har jag lyssnat på musik hela dagarna långa, och jag tänkte dela med mig av lite tips. Blev en hel del lite nygamla låtar, men det är roligare med sådana än alla nya låtar som spelas om och om på radio tycker jag. 🙂

Drops of Jupiter – Train
Vincent – Don McLean
Dancing In the Moonlight – Toploader (den är så sommar!)
Breakfast at Tiffany's – Oasis
My Aim Is You – Nicola Sarcevic
Stand By Me – Oasis
Night Swimming – R.E.M
Raindrops – Regina Spektor
It's True – Salem Al Fakir
What Ever Happened to Corey Haim – The Thrills
Live Forever – Oasis
Nova Lee – Tiger Lou

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QHkT2YfqHE4&w=425&h=350]

Min absoluta favorit de senaste dagarna, har varit American Pie, men inte den uttjatade versionen med Madonna utan det mycket bättre orginalet framfört av Don McLean. Lyssna och njut (jag gillar särskilt pianot)!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. MUSIK <3! Jag har blivit kär i New Shoes av Paolo Nutini "Hello new shoes – byebye blues!"

  2. Jag har blivit kär i New Shoes av Paolo Nutini. ”Hello new shoes – byebye blues!”

  3. verkligen jättebra musik smak du har! älskar verkligen r.e.m. men breakfast at tiffanys är väl inte en låt av oasis.. jag har låten när deep blue something framför den, men oasis kanske också har sjungit den? jaja ha det fint! 🙂

  4. Haha, tack! Jag tror att det finns en version av Deep blue something och en av Oasis, men jag är inte helt säker. Det kan också vara att det blivit något fel med artistnamnet, för jag har för mig att jag hört den med Deep blue something. Jaja, ska kolla upp det i alla fall! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *