Feberfavoriter från style.com

1.  2.  3.  4.
5.
  6.  7.  8.

Idag har jag fördrivit lite av min sjukliga tid (min mamma hävdar att man inte ska gå till skolan med feber, så jag sitter hemma och dör av uttråkning och tycker synd om mig själv) med att klicka mig runt på style.com. Har kikat runt lite överallt, (men mest på backstage-bilderna för de är roligast!) och här kommer mina favoriter.

1.
 Det spelar ingen roll att alla hävdar att ankelremmen är ful och kortar av benen, jag gillar den ändå! Särskilt på dessa skor ifrån Zac Posen.
2. Den här outfiten från Marc by Marc Jacobs tilltalar mig verkligen, broschen och skärpet på koftan är verkligen prick över i. 🙂
3. Jag älskar backstage-bilder, jag älskar färgen på jeansen, jag älskar skjortan, jag älskar hennes leende, jag älskar bältet i midjan och jag älskar den lilla papperspåsen som det står Anna Sui på!
4. Luella gör mycket snygga grejer, shortsen och den lilla jackan skulle jag gärna ha i sommar.
5. Förutom att det är en backstage-bild så finns det två andra anledningar till varför jag gillar den här bilden så mycket. Ett: hon fixar med luggen (jag brukar bli retad för att jag ständigt gör det), Två: hon har en Starbucksmugg i handen. Ge mig!
6. Åhh! Hade jag haft längre hår skulle jag absolut göra en sån här snygg frisyr!
7. Sådär cool skulle jag också vara om jag satt och blev stylad inför en Marc Jacobs-visning. Eller inte… haha! 😀
8. Den här väskan frammanade ett plötsligt ha-begär hos mig. Storleken och färgen är perfekt… och den ser så mjuk ut. Och så är den säkert apdyr. 😛

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *