Det här med granar är inte alltid så lätt…

Hamnade i soffan framför Wild Kids förut och det var väldigt underhållande. Följande utspelade sig:

*Barnen går i en skog och ska leta efter en ledtråd*
Barn 1: "Vi ska hitta tre granar…" (smart att leta efter tre granar i en skog)
Barn 2: "Hur ser en gran ut? Är det som en julgran…?"

Haha, de är så söta! 🙂 Söndagskvällens underhållning nummer ett!

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Nej, Wild Kids är ju hemskt!!!! Det är som en dålig dokusåpa för små barn! Jag gick förbi tv:n en gång när min lillebror satt o kollade, och hörde typ ”ÅH, det är så svårt nu, för alla är kära i alla” ”Han är typ kär i henne och hon är kär i en annan” och så svor de och pratade om alla svåra konflikter och om att de gick bakom ryggen på varandra. Typ, en kombination av Paradise Hotel och Robinson för barn. Usch!

  2. Haha neej Cary du har fel xD Dom är inte alls så, dom är jättesöta! Du får sitta ner och kolla på hela programmet någon gång xD Det gör jag.

  3. Cary: Det är faktiskt som Andie säger! De är jättesöta, och det är inte alls en massa intriger och svordomar. Absolut inte Paradise Hotel, det är ju inte mer kärlek där en det är på en vanlig skolgård. Du borde titta på ett helt avsnitt, för det är roligt och gulligt! 🙂
    Andie: Yeah, visst är de söta! 😀

  4. Det är det inte alls. Du har ju knappt tittat på det! Det är verkligen inte som en dokusåpa i stil med Paradise Hotel eller Robinson, det är en realityserie för barn! Programmet hade ju aldrig fått sändas om det hade varit så som du beskriver det, men det är det ju inte. Barnen får träffa nya kompisar, göra lagtävlingar och samarbetsgrejer, bo i skogen och lära sig massor om djur. Så det så!

  5. håller me både andie å julia. dom e ju super söta hela bunten särskilt han william 😛

  6. Ja, William är jättesöt! Synd att han inte är lite äldre… 😛

  7. Ja, det finns en liten kille med typ halvlångt grå-aktigt hår som är SÅ lill-klok! Han är jätterolig xD

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *