Julias topp 5-lista: Saker som jag stör mig på hos folk i allmänhet

Vi fortsätter Julias topp 5-lista och har nu kommit fram till:

Saker som jag stör mig på hos folk i allmänhet (vi börjar med det minst störande och går sedan uppåt!)

Plats nr 5: Folk som envisas med att hålla armkrok.
Hålla handen är helt ok, men jag klarar inte av folk som vill hålla armkrok med mig. Liksom ta ett stadigt tag runt hela armen och kroka fast. Nej, det är ju jättejobbigt att gå när man blir fasthållen och om man ramlar hinner man aldrig ta emot sig.

Plats nr 4: Folk som är helt slappa i händerna när man hälsar på dem.
Är det bara jag som tycker det är jättejobbigt att ta någon i hand när personen inte hälsar ordentligt, utan är sådär extremt avslappnad i handen så man knappt får tag i den? Det känns liksom som om man tar i en gammal våffla och inte i en hand…

Plats nr 3: Folk som röker.

Egentligen borde det här kanske stå högst upp för det är så idiotiskt att jag inte förstår. Det är ju fullständigt meningslöst, urdumt och livsfarligt! Jag skulle kunna prata i flera timmar om hur dumt det är, men det hinner jag inte och jag hoppas att alla förstått det vid det här laget.


Plats nr 2: Folk som inte förstår ironi.

Jag älskar att använda mig och jag tycker det är roligt, så därför blir jag aningens irriterad på alla som tror att man måste mena allt man säger till hundra procent, varje gång! Det är vanligt att små barn inte förstår ironi, men om man är över tolv borde man väl förstå det i alla fall… (Ta modejouren till exempel, jag vet inte hur många gånger de skrivit att de är ironiska, men ändå så skriver alla mer eller mindre dumma saker i deras kommentarer…)


Och på första plats: Folk som pratar öppet om hur deras mage mår! "Jag känner mig lite orolig i magen idag…"
Jag pallar inte! Vad är det med folk som jämt pratar om deras mage. Det är jättemånga som gör det och jag tycker bara att det är irriterande och lite för mycket information. Alltså, jag bryr mig om hur du mår, men jag vill inte veta alla detaljer om din mages välbefinnande. Tack.

Delta i diskussionen

11 kommentarer

  1. Haha! Du har så rätt i alla punkter och när det gäller barn och ironi har jag faktiskt läst någonstans att de inte kan förstå det förrän de är just runt 12…
    Tycker det lät jättekul med bloggträff 🙂 Linköpingstjejerna kan ju fylla ut det eventuella tomrummet!

  2. Haha, jag visste väl att jag hade hört att det avr någonstans runt tolv…
    Ja, det skulle vara kul att vara ett gäng i från Norrköping och Linköping! Det känns som om alla i Stockholm jämt har bloggträffar, medan vi sitter här bortglömda i Norrköping. 🙂

  3. Höhö, jao och särskilt om handen är varm. Varm och slapp, ingen bra kombination.. Hardu stött på folk som ska kroka fast med lillfingret?! Det är också störande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *