Hipp hurra vilken bra dag!

image220

Hej hurra! Jag är så glad idag! Några anledningar varför: Ett tjockt, glansigt nummer av BON låg i min brevlåda när jag kom hem. Solen har skinit hela dagen och jag har gått utan jacka. Jag var den enda i klassen som hade alla rätt på idrottsprovet. Vi spelade fotboll utomhus på gympan och det var jättekul för alla var så dåliga. Kulturhistorian var inställd så vi hade en skön, lång håltimme. Jag och min vän Julia var och hämtade ut biljetter till Salem Al Fakir den 13 april (dagen efter min födelsedag!). På ett jättesvårt tyskaprov (skriva bokanalys på tyska utan lexikon) lyckades jag få vg+. Det är äntligen påsklov (vilket firades med en glass från Halvars)! Och nu ska jag snart få äta pizza och sedan blir det filmtittning (Rent).

Hur har er dag varit? Hoppas att den varit minst lika bra som min!

image221
Jippi! Salem Al Fakir i Flygeln den 13/4. Jag kommer vara där! 🙂

Delta i diskussionen

7 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *