”Nej, fy vilken dålig musik… vem är det som sjunger? Jaså, det är du. Ojdå…”

Nu ska jag berätta om något som fick mig att gråta av skratt. Haha, detta är en underbart rolig historia och jag ska göra mitt bästa för att återberätta den på bästa sätt…

Jag har en kompis som inte bott i Sverige sådär jättelänge. Han är 22 år och vi känner varandra lite grann. I alla fall, förra sommaren jobbade han på ett stort läger här i Norrköping, Stadium Sports Camp. Han arbetade med att köra minibuss och fick köra massa människor hit och dit. På avslutningsdagen för lägret fick han i uppgift att åka ner till stationen och hämta någon kille som skulle sjunga. Sagt och gjort, han hoppade in i minibussen och for ner mot resecentrum. Där stod killen, rätt ung, så det måste vara rätt tänkte han och stannade bilen och lät killen hoppa in.

Väl inne i bilen bad killen att få lyssna på en skiva och min kompis satte på skivan, men konstaterade snabbt att det inte var någon vidare bra musik. Så han sa till killen: "Nej, det här är dåligt, vi tar min skiva istället…" Killen i baksätet såg lite förvånad ut, men tog tillbaka sin skiva. Min kompis satte istället på en skiva med arabisk musik, höjde volymen och sjöng med för full hals. Efter en kort stund frågade killen lite ansträngt om de var framme snart, och ja, det var bara några minuter kvar svarade min vän glatt.

Så, efter några minuters bilfärd svänger han in med minibussen på lägerområdet. Sedan upptäcker han plötsligt att det står 3000 deltagare runt bilen och skriker hysteriskt: DAAAAARIIIIIIIN!

Det visar sig att killen han just skjutsat och högljutt konstaterat att hans skiva var dålig, inte var någon annan än Darin… Jag tror att Darin är medveten om att inte alla älskar hans musik, men han har nog inte fått höra någon säga det på ett sådant sätt förut. Haha… 😀

Delta i diskussionen

18 kommentarer

  1. Därför att jag har hört samma historia men om Daniel Lindström.DET ÄR EN SKRÖNA.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *