4 extraknäck jag kan tänka mig!

När jag satt och fyllde i min sommarjobbs-blankett kom jag att tänka på några perfekta extrajobb som jag verkligen skulle vilja ha. Tyvärr lite orealistiska… men man kan ju alltid låtsas!

1. Konsertvärdinna, ni vet de som står vid ingången till konsertsalar och säger  "Välkommen", delar ut program, river biljetter och är allmänt trevliga. Sen när konserten börjar följer de med in och stänger dörrarna och får sedan titta på en massa roliga konserter. Helt gratis! Eller nej, ännu bättre, de får betalt för det! Och som grädden på moset, eller körsbäret på glassen, sen får de dela ut jättefina enorma blomsterbuketter och krama alla artisterna och musikerna som uppträtt. Vadå drömjobb?! 😀

2. Bloggare, tänk att få betalt för att surfa runt och leta inspiration. Skriva roliga inlägg och svara på söta kommentarer… Få hemskickat lite testprodukter som man får recensera och trixa med bilder i photoshop. Det låter som ett perfekt jobb för mig!

3. Blomsterbud, sen när jag har tagit körkort (paniiik! jag måste börja övningsköra) kan jag lätt tänka mig att åka runt i en liten söt bil, typ Mini Cooper Cab, och hänga blommor på folks ytterdörrar eller ge dem direkt till mottagarna. Skriva ner folks söta och gulli-gulliga hälsningar med snygg handstil på små trevliga kort som jag sätter fast på blommorna och sedan levererar till rätt adress. Alla kommer bli så glada!

4. Reklampelare för H&M, 80% av innehållet i min garderob kommer därifrån så det blir inte någon större skillnad, förutom att de står för alla kläderna och jag får välja precis vad jag vill ha. Nu så har de ju till och med börjat med skor och klockor, så den biten är ju också fixad. 🙂 Plus att de säljer massor smink och accesoarer… Bara att välja och vraka ur deras sortiment! Det är ju perfekt! 😀

Delta i diskussionen

22 kommentarer

  1. Min kompis extraknäcker i Globen, där får hon jobba som exakt det du skrev som konsertvärdinna, på ALLA stora artister som kommer dit. Är jag avundsjuk eller vad? 😉

  2. Äsch, ta det lugnt med körkortet du hinner nog lära dig ändå. Det gör iaf jag. Ska börja köra när jag är kanske 17,5 så jag kör på intensivlärning istället 🙂

  3. Clara: Jepp! 😀

    Ebba: Låter lite betryggande, men om jag någon gång ska ta körkort gäller det att börja i tid. Jag kommer vara fullkomligt livsfarlig i trafiken… 😛

  4. Hej 😀 vill du ha alla låtar med jack johnson?? Jag älskar den musiken och hans röst!! Så bra 🙂 Kramar

  5. Din önskan är uppfylld! Tyvärr tog det lite längre tid än jag räknat med, eftersom blogg.se har krånglat. Men nu är det i alla fall klart! 🙂

  6. Lyxiga jobb, helt klart! Blomsterbud låter mysigt. Jag kan även rekommendera extraknäck som guide på muséum. Det är mycket roligare än man tror och man träffar en massa spännande människor. Sen gillar jag jobb där man får fria händer typ ”Ta reda på hur osäkert vårt datorsystem är, gör vad du vill!”. Det är nästan lite ”Följ efter den där bilen!” över den kommentaren tycker jag. 😉 Proffs-bloggare tycker jag du skulle passa bra som förresten. 🙂 Blogga på och trevlig helg!

  7. Coolt! Det där med fria händer på jobbet låter inte helt fel. 🙂 Haha, tack jag skulle inte ha något emot att proffsblogga heller. Ha en trevlig helg du också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *