Tiden räcker inte till…

Luciatåg. Terminsuppspelning. Historiaredovisning. Prova pjäxor. Julmarknad. Tyskaprov. Maskerad. Tredje advent-spelning. Uppsats om medeltida notering. Julkonsert. Baka kladdkakor x12. Träna. Köpa julklappar. Blogga. Ny Generation. Städa. Ringa. Maila. Sms'a. Chatta. Läsa böcker. Kammarorkesterkonsert. Planera julfest. Avslutning(ar). …sova?

Give me a break!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. skönt att höra att det är fler som har fullt upp 😛 Ibland undrar man när man egentligen ska få sova??

  2. Hanna: Ja, eller hur!Tina: Det är tyvärr inte det roligaste som finns, men min redovisning blev faktiskt lyckad! Hoppas att din också gick bra. :)Sofia: Ja, jullovet är väldigt efterlängtat! :DAnonym: Japp! Tack för coaching! :)Anna: Mm… verkligen! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *