Den stabilt nedåtgående kärlekskurvan fortsätter åt samma håll…

Dåligt med bloggande den senaste veckan, jag vet! Men snart är det i alla fall dags för ett mycket efterlängtat jullov, tills dess blir det lite paus här… För de är mycket som ska göras de närmsta dagarna. 🙂

after eight

Sen kan jag meddela att mina stabilt nedåtgående kärlekskurva fortsätter åt samma håll. Här om dagen fick jag nämligen för mig att köpa en lott på ett chokladlotteri, och tror ni inte att jag vinner en jättestor After Eight-ask på första försöket? Tur i spel, otur i kärlek som man brukar säga… 😀

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Cary: Dooh! Tacka vet jag skoldagar mellan 08.00 och 21.00, det är grejer det! 😀

    klutz: Haha… tack för medlidande, kompis! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *