Fridfulla jul…

Nu är det inte långt kvar till julafton! Hela dagen har ägnats åt julstök. Vi har gjort ischoklad, knäck, marsipanfigurer, köttbullar, revbensspjäll, janssons frestelse, griljerat skinka, lagt in sill, städat hela huset, klätt granen, varit och hämtat/lämnat julklappar hos kusinerna, slagit in paket, provsmakat skinkan, akut-köpt en julgransfot på Coop Forum, nästan backat på en tant och farbror som visade sig vara hyresvärdarna till pappas firma… haha (det var mamma som höll på att göra det), stämt upp i skönsång på Jul, jul, strålande jul och massor mer. PUH! Men nu är nog det mesta färdigt i alla fall och det är bara att invänta tomten… 🙂

julklappar
Mina inslagna paket till mamma, pappa, syster och bror. Väldigt färgenligt och kreativt, inte sant?! 😛

kylskåp
Vårt proppfulla kylskåp! Jag förstår inte hur vi ska kunna äta allt det där…! 😀

Alla blogg-läsare: Ha en riktigt GOD JUL!
Kram från Jul-ia!

Delta i diskussionen

10 kommentarer

  1. Josefine: Jag brukar göra de flesta själv. Den här gången har jag använt mig av en färdig bild som jag sedan har ändrat färg och beskurit för att få den rätt. Men jag kan alltid rekommendera http://www.squidfingers.com/ där finns många fina bakgrunder. Lycka till! 😀

    Madde: Haha, jag vet! Gott i början, men nu börjar jag tröttna… 😛

    Ally: Jodå, den har varit väldigt trevlig! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *