Vinröd? check! Puffig? check! Knappar? check! Fynd? check!

Jag har fyndat! En finfin vinröd kappa, med lite puffiga ärmar och söta knappar. 100% ull och made in Sweden. Visserligen behövde jag göra lite små ändringar, korta den lite och sy ett skärp, men lite pyssel är ju bara kul! 😀 Priset jag betalade var ypperligt trevliga 80 kronor. Det kallar jag ett fynd!

För att uttrycka mig på riktigt mode-blogg-språk: Bilden gör den inte rättvisa! Mycket finare i verkligheten, och jag måste säga att mitt hår inte riktigt är på topp efter en hel dag i blåst… 🙂 Men, men vad gör man inte för sina bloggläsare? 😀

min vinröda kappa
Vinröd och finfin kappa från Second hand feat. Jules. 🙂

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Glömde att skriva igår att jag ÄLSKAR din blogg, den är bara så himla bra!! Snygg kappa!

  2. Marie: Tack! Jag gillar verkligen de sjalarna, så fina! :)julia: Älskar den också! 😀 Tackar, tackar!Ebba: Åh, vad kul! Jag blir jätteglad av att höra sånt! TACK! 😀

  3. åh vad fin!förresten, du tillhör det fåtal bloggar jag läser regelbundet! det är du, hotspot, stockholm streetstyle och sigrids! så, känn dig hedrad 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *