Materialist? – Javisst!

mp3

Det är få saker som är så härliga som den materiella lyckan. Jag vet, det är tragiskt att säga så, men det är ju sant! Något av det bästa man kan köpa för att uppnå materiellt lyckorus måste väl ändå vara teknikprylar…?! Det tycker i alla fall jag! För hur härligt är det inte att bläddra i bruksanvisningen, testa de nya knapparna och fingra på den väldesignade (jo, för teknik måste vara väldesignad!) lilla prylen? Känslan av att den här lilla saken kommer göra mitt liv så mycket roligare, bättre och coolare. Mmm… 🙂

Nyaste tillskottet bland mina teknikprylar är snyggingen ovan. Älskar designen, så Julia. 😀 Och det bästa av allt, den kostade mig 0 kr! Eftersom min gamla mp3 var stendöd en morgon och garantin fortfarande gällde, så fick jag välja vad jag ville för samma belopp jag köpt den för. Tack Teknikmagasinet. 🙂

Nu ska jag fortsätta leka med min nya leksak… Materialist? – Javisst! 😀

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Förlåt… men jag var tvungen att öva, och sen hann jag typ bara sitta här i 10 minuter innan min mamma kom och körde bort mig… :/

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *