Concealer by H&M

concealer från H&M

Testprodukt: Concealer av från H&M’s eget märke. Enligt beskrivningen döljer den missfärgningar på huden samt mörka partier under ögonen.

Pris: 39:50. Billigt, billigt! Det måste nog vara en av de billigaste på marknaden, om inte annat en av de mest privärda. 4 ml räcker ganska länge, så detta är något som glädjer plånboken väldigt mycket!
Betyg: 5/5

Utseende: Helt ok, lite småtråkig, men de flesta concealerförpackningar brukar vara tråkiga (undantaget är väl guldpennan från YSL…?).
Betyg: 3/5

Effekt: Perfekt konsistens som är lätt att smeta ut, men ändå täcker! Varken för tunn eller för tjock och inte heller sådär fet och krämig. Den sitter på ganska länge, men om man skulle behöva mer är det enkelt att måla på ny. Penseln är lätt att använda och man får lagom mycket. Väldigt prisvärd och definitivt ett alternativ till andra dyrare concealers.
Betyg: 5/5

Slutresultat: Ett jättebra budgetköp som fungerar ypperligt. Inget fel på den, möjligtvis den tråkiga förpackningen, men annars är den toppen!

H&M’s concealer får 4+ prickar av 5 möjliga.
• • • • +

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Tack för ditt budgettips! Ska shoppa snart, så då lär det blir en av mina inköp 🙂

  2. Jag har också den! Min är lite ljus, tror jag har färgen white sand, men annars är den super. Man borde kanske kolla in lite mer H&M smink, det är ju jättebra priser. Ha det bra! 🙂

  3. Glam: Ja, eller hur! Verkligen över förväntan! :)The Redhead: Jag har färgen soft beige tror jag, den är lite mörkare men ändå inte särskilt mörk. Ja, jag funderar på att testa mer grejer från deras sortiment, priserna är ju kanon! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *