Jag trivs bäst med konserveringsmedel och färgämnen…

Jag: Alltså, hela kylen är ju fylld med konstig mat!
Syster: Konstig mat…? Vad menar du?
Jag: Jo, typ husmanskost och sån där riktig mat…
Syster: Vadå? Har vi inget halvfabrikat?!
Jag: Näe… bara riktig mat. Vad läskigt!

Hmm… märks det att jag är uppväxt på 1990- och 2000-talet? 😛

PS. Idag passerade min blogg 11000-strecket. Vilket betyder att den har haft mer än 11000 unika besökare! Hipp hurra! Sånt är ju alltid kul! 😀 Nu är bara frågan, vilka är ni? Lämna gärna ett spår…

Delta i diskussionen

19 kommentarer

  1. julia heter jag en 16 åring!haha. funderar på att starta blogg! ;P gillar din blogg grymt mycket, du verkar ha massa roliga kompisar som fäller helt grymma kommentarer!hahakeep up the good work!

  2. Tjo flöjt, kusinen här (vilket du i och för sig redan vet). Det är verkligen kul att läsa dina och V:s konversationer..kan riktigt höra dem inom mig..haha. Saknar er, mina ”systrar”. Puss och Kram

  3. Julia: Vi är dom roligaste kompisarna i hela världen (kanske är vi lite konstiga också, eftersom vi kommer med dumma kommentarer ibland, men julia kan hon också. En gång undrade hon, med en klump i hjärtat, varför den sorgliga filmen slutade likadant som förra gången) 😛

  4. Glam: Hejsan, hejsan! Välkommen! Dig känner jag igen faktiskt… :DCary: Haha, dig känner jag mycket väl! Perfekt, då borde dom komma i morgon… :)Julia: Haha… Hej! Fint namn och bra ålder! 😀 Tack så jättejättemycket! Ja, mina kompisar är rätt roliga filurer! 😛 Hojta gärna till här om du startar en blogg, för den vill jag gärna läsa. :)Lina: Hihi… Saknar dig också! Hoppas att allt är bra däruppe! Puss o kram!Cary: Men, som jag sagt 2000 ggr, MAN KAN JU ALLTID HOPPAS! 😀

  5. jag ska säga till! jag har faktiskt en blogg, men jag har inte riktigt orkat börja på den!haha. sedan så e allt konsitg med den! men ska försköa fixa nått annat!:D jag älskar rolig och konsitga kommentarer!! 😀

  6. var bara tvungen att kommentera att jag även läser cary´s blogg jämt! så you keep up the good work too! haha 😀

  7. OOOch här kommer Andieee 😀 även jag en flitig läsare (men det visste du ju redan), fast kanske inte fullt lika flitig kommenterare, men jag ska bättra mig, jag lovar!

  8. julia: Ok, det låter bra! 😀 Haha… vi kommer nog fortsätta båda två, ska försöka göra mitt bästa! :)Andie: Yey! Kommentera mera sötis! 😛

  9. Julia: Tackar tackar, släng gärna in en kommentar som sagt när din blogg drar igång Andie you loser! No sowry, didnt mean that.. Men du svarar you not på kommentarer på din egen blogg. Btw; jag veeet något som du inte veeet 🙂 J’aime le hemlisar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *