Livet som nolla är hårt

Jag och min nya klass genomgår just nu en hård period. Vi är nämligen i den så kallade nollningsperioden. Det innebär att alla musiktreorna (även kallade KPK, Kristinaskolans PolisKår) är hårda och tuffa mot oss nykomlingar. Vi får utföra en hel del uppdrag och framför allt fjäska så mycket vi kan!

Saker jag fått göra som nolla:
• Gått en hel dag utklädd till troll, inklusive svans.
• Skrivit två hyllningssånger till treorna, varav en måste vi (jag och två till) göra ett körarr med stämmor på och lära hela klassen tills insparksfesten på torsdag.
• Serverat en trea mat i matsalen.
• Köpt en silvrig tiara och ett (hund)halsband som vi ska överlämna till våra kära gruppledare på måndag.
• Utövat de olika konsterna Tranan, Duvan och Död gnu på diverse platser.
• Köpt en stor godispåse att överlämna till treorna på måndag.
• Blivit nersprutad med vattenpistol.

Och på måndag ska jag gå runt med en stor skylt där det står "Jag är en nolla och jag tillhör general Joel och förste polishund Fride."

Sympati, någon? 🙂

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Hahaha! Vad nervös jag blir nu, börjar själv ettan på måndag 😉

  2. Japp, har du hört ”I’m yours”? riiiktigt bra, fast en aning fjortis kanske ”be loved, loved, loved, loved…” haha, men men bästa sommarlåten!

  3. Ebba: Jaa, den är riktigt bra! Ok, lite fjortis kanske, men den är ändå grym! I like it! :DKitty: Haha… jodå, dom är ju ganska snälla och det är faktiskt rätt kul… 😛

  4. Jag förstår inte varför man ska ha nolning helt onödigt..vet inte om man törrs dyka upp på torsdag!Ner med nollning!!!

  5. Hej igen! :)Okej, jag tar bort din banner från min sida nu. Och om du startar upp det igen, så är det bara att fråga om byte igen. :)Ha det bra!/Ina.

  6. Linn: Haha… tur för dig då, men det kommer kanske… :)Chip: Men, jag tycker inte att det är så farligt. Mest kul faktiskt! 🙂 Och man har ju nollning för att lära känna varandra bättre…Ina: Ok, det låter bra! Ha det toppen!

  7. Jodå, det har jag! 🙂 Jag kan adda dig, så ska jag försöka hjälpa dig så bra som jag kan (jag är nämligen extremt dålig på att förklara saker, men det ska nog funka ändå). 😀

  8. Nollning är bland det roligaste jag varit med om i mina skoldagar 🙂 Även fast vi fick stå mitt i centrala Göteborg, såpabrottas och fick filmjölk kastade över oss 😉 Sjunga offentligt, sälja kondomer på stan .. Those were the days!

  9. Jag ska ha nollning idag, och precis som med dig är det det sista programmet som har kvar det som jag går på! Vet inte än vad vo ska göra, bara att vi ska träffas efter svenskan utklädda till lappen vi fick. Jag blev Family Guy^^Jag är nöjd bara jag inte måste göra något pinsamt socialt, som saras kondomsäljning 😛 Dina verkade rätt okej, förutom kanske trollet och så.

  10. Sara: Haha… det är faktiskt väldigt kul! Vi fick ordna karnevalståg på stan, men det var inte så många osm ville vara med… :)Matilda: Hoppas att det går bra då, det gör det säkert! Jobbigt att klä ut sig till Family Guy, troll är ju ändå relativt enkelt… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *