Nice price!

45265-103

Den senaste tiden har jag kommit på att jag saknar en stor, svart väska. Jag har visserligen två andra svarta väskor, men de rymmer inte särskilt mycket. Så gissa om jag blev glad när jag sprang på denna, hemma i min egen källare. 🙂 Den har tillhört min pappas faster tror jag, men den är inte särskilt sliten. Storleken kan jag inte heller klaga på, det går i massor i den! Jag var tvungen att testa hur mycket den rymmer, och på bilden har jag lagt i 42 (!) stycken tidningar, och den är ändå inte helt full. Detta var precis vad jag behövde och att den inte kostade mig ett öre gör saken ännu bättre! :

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Ja… jag kommer få plats med massor skolböcker och noter och sånt… 🙂 Du får väl ta dig en titt i din källare eller på vinden eller så… 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *