Första dagen på gymnasiet

Nu börjar jag bli riktigt nervös. Om 25 minuter ska jag möta Chip utanför min blivande skola, för att tillsammans kunna gå till uppropet som börjar 10.30. Vädret är riktigt kasst, det känns verkligen höstigt. På vägen hit var jag tvungen att sick-sacka och göra små graciösa hopp över vattenpölar, men det gick bra även om mina tygskor blev lite blöta…
Nollningen känns lite skrämmande, man vet ju inte vad de kan hitta på. Även om det handlar om relativt snäll nollning, den andra har ju blivit förbjuden, så är det lite nervöst. Musiklinjen är den enda linjen i Norrköping där man har nollning (vad jag vet i alla fall), my luck! 🙂
Nehej, nu ska jag gå. Men jag lovar att berätta hur det gick sen, om jag överlever…
Ciao!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Oi! Men du, hoppas det går, um, *tittar på klockan*, gick bra! Musikare, eh. Vellkom to the club…När jag började ettan hade vi NOLL nollning. Ingen. Nada. Det var typ väldigt förbjudet och hela min skola är rätt, er, beskedlig, så det blev inget av.Men man får ju höra talas om vad andra har fått göra. Uuuuuh.

  2. åh, jag börjar på måndag! är inte liiite nervös! gick det bra?

  3. Christina: Yey, musikare är dom bästa! 😀 Hmm… nollningen är på torsdag, men alltså dom brukar inte vara sååå dumma. Har hört rykten om att vi lära bli iputtade i en bassäng i en av parkerna här (med kläderna på) sen kommer vi bli utklädda. Men, men jag vet inte om det är sant eller inte… Vi får väl se!Anna: Åh, din fuskis! Jodå, det gick bra. Första dagen var liksom bara upprop, lunch och info typ. Nollningen är på torsdag. Hua! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *