Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Håller med Camilla. Dock har jag hittat ett bra budgetalternativ från Åhlens; Beyu tror jag att concealern heter. Kostar typ 100 kr och täcker det mesta. Lycka till!

  2. Camilla: Ok, får se hur mycket pengar jag vill lägga ner, men jag har hört att den ska vara bra…Klara: Ok, tack för tipset!

  3. Lancome’s concealer är fantastiskt bra. Den smälter in bra och ger ett naturligt intryck. Kostar typ 200-250 kr. Köp!!!

  4. Ellie: Ok, det låter ju rätt bra! :)Stina: Ojoj… nu får jag ju massor olika tips. Det kommer bli svårt att välja! Men jag ska hålla utkik efter Lancome… 🙂

  5. lite sent ute, men det bästa budgetalternativet är L´oreals ”pensel” som finns i två nyanser och kostar runt 100-lappen. Prova!

  6. Anonym: Ok, jag lär få köpa många nu… hihi :)Mia: Ingen fara, än har jag inte åkt! 😀 Ska försöka hitta den, den lät bra…. 🙂

  7. Make Up Store’s.. Cover all Mix tror ja att den heter.. Jätte bra! Kostar 225 tror jag? Skitbra ivf:)

  8. Jag har efter rekomm. från en kompis köpt Loreal´s som (finns i två nyanser, jag har den ljusaste) den är superbra, sitter som berget! Jag hade YSL´s innan men jag tcyker faktiskt denna är bättre! Så den är ett jättebra köp och mkt billigare än tex YSL! finns att beställa på H&M rowells oxå!

  9. Biotherms consealer(den flytande) är jättebra! Döljer mörka ringar garanterat

  10. Det här var nog lite sent 😛 men jag har iaf en Yves Rocher som är rätt ok och VÄLDIGT prisvärd… lite svårt att få på den snyggt men sen täcker den bra & länge i alla fall. Men den finns typ bara i en nyans och den är väldigt ljus så det är väl inget för sommaren direkt. 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *