Tips… anyone?

concealer

Nu behöver jag era tips! Det är nämligen så att min concealer är helt slut och jag skulle behöva köpa en ny innan jag åker bort på lördag. Så, nu vill jag veta om ni har någon favorit att rekommendera mig? Släng in en liten kommentar i så fall. Alla tips mottages varmt!

Delta i diskussionen

17 kommentarer

  1. Håller med Camilla. Dock har jag hittat ett bra budgetalternativ från Åhlens; Beyu tror jag att concealern heter. Kostar typ 100 kr och täcker det mesta. Lycka till!

  2. Camilla: Ok, får se hur mycket pengar jag vill lägga ner, men jag har hört att den ska vara bra…Klara: Ok, tack för tipset!

  3. Lancome’s concealer är fantastiskt bra. Den smälter in bra och ger ett naturligt intryck. Kostar typ 200-250 kr. Köp!!!

  4. Ellie: Ok, det låter ju rätt bra! :)Stina: Ojoj… nu får jag ju massor olika tips. Det kommer bli svårt att välja! Men jag ska hålla utkik efter Lancome… 🙂

  5. lite sent ute, men det bästa budgetalternativet är L´oreals ”pensel” som finns i två nyanser och kostar runt 100-lappen. Prova!

  6. Anonym: Ok, jag lär få köpa många nu… hihi :)Mia: Ingen fara, än har jag inte åkt! 😀 Ska försöka hitta den, den lät bra…. 🙂

  7. Make Up Store’s.. Cover all Mix tror ja att den heter.. Jätte bra! Kostar 225 tror jag? Skitbra ivf:)

  8. Jag har efter rekomm. från en kompis köpt Loreal´s som (finns i två nyanser, jag har den ljusaste) den är superbra, sitter som berget! Jag hade YSL´s innan men jag tcyker faktiskt denna är bättre! Så den är ett jättebra köp och mkt billigare än tex YSL! finns att beställa på H&M rowells oxå!

  9. Biotherms consealer(den flytande) är jättebra! Döljer mörka ringar garanterat

  10. Det här var nog lite sent 😛 men jag har iaf en Yves Rocher som är rätt ok och VÄLDIGT prisvärd… lite svårt att få på den snyggt men sen täcker den bra & länge i alla fall. Men den finns typ bara i en nyans och den är väldigt ljus så det är väl inget för sommaren direkt. 😛

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *