Konsten att packa, jag behärskar den inte!

18.04 Biljetterna till och från Stockholm är bokade, jag bestämmer mig för att börja packa (i god tid för en gångs skull)
18.10 Har hämtat en resväska i förrådet under trappan
18.11 Bär upp väskan
18.13 Öppnar fönstret för att vädra (28 grader i mitt rum!) och sätter på radion, musik är alltid bra när man ska pyssla med något
18.17 Skriver en lista på saker jag ska köpa innan jag reser bort
18.23 Bestämmer mig för att ta tag i packningen
18.25 Hämtar en röd- och vitrandig handduk (som matchar min bikini såklart. Ja, jag tänker på sånt)
18.31 Hittar min miniräknare och leker lite med den
18.34 Börjar läsa Veckorevyn
18.37 Hämtar en sax för att klippa ut en rabattgrej i tidningen (en gratis frukt-smoothie på Wayne's coffee. Yey!)
18.40 Fortsätter packandet och hämtar min bikini. Upptäcker att den fått en fläck (kåda tror jag) och lägger den i tvättmaskinen
18.44 Tillbaka på rummet, tar en titt i spegeln och börjar borsta håret
18.46 Tittar på den tomma väskan och suckar
18.47 Vattnar mina halvt döda krukväster
18.51 Öppnar garderoben och hoppas att kläderna ska packa sig själva
18.53 Stirrar fortfarande på den öppna garderoben (som inte börjat packa ihop sig. Varför är inte min garderob som Musses hus på julafton, som bara vecklar ihop sig och blir minimalt?!)
18.54 Går ut i köket och dricker ett glas vatten
18.56 Kollar hur mycket pengar jag har kvar på mobilen, hela 5.37 kr
18.57 Leker med mobilkameran
19.04 Konstaterar att det gått en timme sedan jag började "packa"

Resultat efter en timme: 1 svart resväska och 1 randig handduk

19.06 Hämtar den färdigtvättade bikinin och hänger ut den på tork
19.09 Ser att det flugit in ett äckligt kryp i mitt rum
19.11 Jagar det äckliga krypet med en flugsmällare
19.14 Tittar på den stackars tomma resväskan, viker ihop handduken och lägger i den så att väskan ser lite fylld ut i alla fall
19.16 Kollar hur vädret ska bli på smhi.se
19.21 Läser igenom gymnasiebeskedet
19.25 Tar en paus i "packandet"
19.31 Sätter mig i soffan framför tv'n där min syster sitter. Zappar igenom alla kanaler och konstaterar att det inte går något bra på tv just nu
19.34 Inspekterar alla fack i resväskan
19.37 Hittar mina snygga orange- och rödrandiga plastpåsar från IKEA (mina finns tyvärr inte med på bilden, men ni får ett hum om hur de ser ut i alla fall)
19.39 Konstaterar att de blir utmärkta att förvara en blöt bikini i på väg från stranden

Resultat efter en timme och 35 minuter: 1 svart resväska, 1 randig handduk och 1 randig plaståpse

Jag har sagt det förut och jag säger det igen; jag avskyr att packa! 🙂

Delta i diskussionen

15 kommentarer

  1. Lite halsningar fran staterna. Hoppas allt ar val med dig och att det gar lite battre med packningen. Imorgon (idag for er) ar det 4 juli..duh, men det ska firas ordentligt med baseball och fireworks inne i Greensboro. Halsa alla pa Skeppsgarden fran mig och ha en riktigt skon vecka dar. Kanns allt lite konstigt att inte vara dar i ar, men det tar jag igen ett annat ar, om nu det kan funka?!? Hmm, borjar svamla lite nu, sa det kanske ar dags for sangen..(klockan ar nu har 11:02 PM). Puss & Kram /Lina

  2. Towe: Haha… det värsta är att den är sann och realistisk… :)Julia: Åh, vilket kul sammanträffande! Snyggt namn har du också! :)Lina: Åh, kul att höra lite ifrån dig! 🙂 Häftigt att få uppleva ett riktigt 4th july-firande! Jag ska hälsa till alla ifrån dig och så ska jag se till att jag har det riktigt bra! :)Hoppas att du får en trevlig resa och godnatt!Puss och kram!

  3. ett teeny problem…. i usa är dom inte längre än i mitten på andra säsongen.. s2 pågår… så jag tvivlar på att den kommit på dvd :/

  4. Dee: Haha… Det är ju så tråkigt!Cary: På torsdagkväll. Åker sen på lördag igen….Frida: Haha… tack, tack!Sötnozen: Tack för tipset!Cary: Noooo…. 🙁 Typiskt!

  5. Men, :D, jag har hittat avsnitten (david gjorde inte det, men jag hittade dem, så nu behöver han bara komma hem från hampe och ladda ner dem åt oss. 😀 JULIA, vi träffas ju inte på…. JÄTTElänge nu ju!!!! du åker till skeppsgården, och sen åker du till holland o jag till usa, o båda kommer hem…26 juli…. det är ju typ 19 dagar !!!

  6. Åh, great dude! :)Jaaa… det är faktiskt jättelång tid! Hur ska detta gå?!Måste skicka med dig en liten (ja, faktiskt väldigt liten) inköpslista till andra sidan Atlanten:* I Love NY-tröja (du vet vad jag menar)* Burt’s Bees BeeswaxKommer inte på något mer just nu, men annars hör jag väl av mig… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *