Here comes the sun!

Åh, vad jag älskar detta väder! Termomtern visar på temperaturer över 30 grader. Solen lyser och himlen är helt fri från moln. Det är varmt, varmt, varmt… men åh så efterlängtat, så här ska minsann inte klagas.

termometer

Det är fortfarande lite skräpigt i poolen, men inte mycket. Och temperaturen är nu lite över 20 grader, så visst går det att bada. Jag kanske tar mig ett dopp sen, det är bara inte så kul att bada själv… 🙂

pool

Kanske dags att ta en till vända ut i solen (då och då måste man ju in och svalka sig, vår källare är precis lagom sval). Med bra musik i öronen, solkräm, något att läsa och mycket dricka är det jätteskönt.

Julia ♥ sommarlov!

Delta i diskussionen

12 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *