Att packa eller inte packa, det är frågan

Jaha… då var det dags att lämna fastlandet ännu en gång för att bege sig till Öland. Framför mig har jag en fyra timmar lång resa med min familj i en bil. Underbart! Eller kanske inte… På något mystiskt sätt har jag i alla fall lyckats slutföra min packning. Och jag kan härmed erkänna att jag är riktigt usel på att packa, eftersom jag bara tar med saker som inte är särskilt viktiga. Men, men… det kunde faktiskt varit värre.

Några saker jag packat:
3 diadem
3 par skor (ja, vi ska vara borta i 2½ dag)
1 klasslista (fråga inte!)
2 neccesärer
6 läppgrejs
1 fleecepläd

Däremot struntade jag i:
1 paraply (väderoptimisten inom mig jublade)
1 mask som man kan använda om man ska göra hjärt- och lungräddning på någon (jag hoppas jag slipper det i helgen)
1 klädnypa som det står "Julia" på
1 tomt rör som innehållit M&M's minis

Hej så länge! Jag kommer hem på söndag… Sen far jag på klassresa. Ciao!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. jag förstår dig. man vet ju aldrig vad man kam behöva matcha till.. därav skorna…klasslista, omj du behöver ringa migo glömmer bort nummret, fleecepläd brukar jag oxå ha med mig (och kudde) om jag vill sova skönt i bilen, 2 necessärer, får man inte plats i en är det klart man ska ha två.. 6 läppgojs kanske lite väl maxat, men men.. någon brist i packningen finns ju alltid XD

  2. Andie: Haha, du ja! Men jag är ju som sagt sämst på att packa…Chip: Precis, man behöver faktiskt ta med sig lite då… :)Cary: Grattis, du har fattat grejen! Sen måste jag påpeka att jag alltid bär med 6 läppgrejs, mest av gammal vana. Men som jag säger ibland: ”Det jag inte har i huvudet, har jag i väskan.”Susanna: Jaa… det var rätt kul! Vädret var helt ok, men det kunde varit bättre! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *