Han är min, bara min! ♥

Okej, jag vet att det var några dagar sen jag bloggade sen sist. Men jag har faktiskt en riktigt bra ursäkt! Det är nämligen så att jag har hittat den rätta, och ja… han har hittat mig. Så man kan säga att vi har hittat varandra, och det är underbart! ♥
När jag är tillsammans med honom så känns det fantastiskt. Vi passar verkligen bra ihop, han och jag. Jag har kännt honom i drygt ett år, men det var inte förrens i början av sommaren vi verkligen fann varandra. Han finns alltid där till hands för mig, när jag behöver honom är han där. Även om utseendet inte spelar någon roll (fast det gör det ju egentligen, lite i alla fall) så måste jag bara berätta om hur han ser ut! Han är ganska smal (sådär lagom), han har snygg stil, längden är precis lagom i förhållande till mig och så ser han lite lagom cool ut också. ♥

Han har en del olika sidor, men alla passar vid olika tillfällen och jag gillar faktiskt de allra flesta! En av de bästa sakerna med honom är att han alltid lyssnar när jag vill prata med honom. Om allt känns tungt finns han där och hjälper mig uppåt, och när livet leker och susar ner i nedförsbackar är han med mig och delar lyckan. De bästa stunderna med honom är när man kan krypa sådär riktigt nära, tätt intill och känna livet fladdra förbi. Åh, det här kommer bli den bästa sommaren någonsin! ♥

PS. Vill ni se en bild på honom…?

PS 2. Skriv gärna en liten fin kommentar om ni gick på mitt lilla skämt, vore kul att testa hur bra det funkar liksom… 🙂

Delta i diskussionen

32 kommentarer

  1. Jag gick på den och blev lite putt att du inte berättat någonting för mig =/ Julia, lova att delge sådan intressant fakta – riktiga fakta. Puss!

  2. HAHAHA tror du jag är dum eller???? jag antog att du skulle ha en bild på typ Enzo eller ngt annat du var galen i ^^. Men som sagt.. HA didn’t get me XD dessutom skulle du inte skriva ngt sådant utan och ta ett rejält snack med mig innan. puss

  3. Hahaha… det roligaste är att alla förutsätter att jag ska säga det till dom först! Hihi… :)Men jo, Enzo är ju söt… fast det är klart: Ingen lurar Karin!

  4. men ändå..liksom duh.. jag känner dig så väl att jag vet att du inte skulle Börja med at publicera det på bloggen…men jag kan ju tänka mig en som blev gla..

  5. Haha, nej det var det jag försökte säga till min kusin och när hon på msn började skriva massor grattis, och så trevligt och sånt (innan hon ens läst klart). Men då hävdade hon att ”när man är riktigt kär så vill man berätta det för ALLA”. Men öh, ja… jag skulle nog ge dig en lite hint först… 😀 Hmm… jag antar att du pratar om cykeln när du syftar på en som blev glad. Annars vill jag höra vem (och, hm… helst inte här på bloggen!). 🙂

  6. Haha, måste säga att jag gick på det först;) Läst första stycket och sedan blev jag så nyfiken och tittade på bilden, hahah! You made it

  7. hej jo julia jag som satt och trodde du hade funnit den rätta killen och så dyker en cyckel upp…:) kram Elin

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *