Soppaholic… :)

Idag slutade jag klockan 12, lärarna har "pedagogisk eftermiddag" vilket betyder att vi får hemstudier. Jag och K tog bussen och spårvagnen hem till henne. Först lagade vi mat, kantarellsoppa – vår favorit, typ! Det är supergott! Vi är lite soppaholic båda två… 🙂 Sen pluggade vi faktiskt en del, blev lite prat om ditt och datt och annat också. Men en del fick vi som sagt gjort.

Tog sen bussen ner till stan, bytte till spårvagn och åkte till pappas jobb för att plocka upp min cello. Spårvagnen tillbaka och sen hade jag lektion. Fick börja tidigare, så det blev nästan en hel timme. Sen var det full fart hem. Nu ska vi nog snart äta kvällsmat, hoppas att vi får något gott. Och klockan åtta är det Veronica Mars. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *