Lovely

Måste bara säga… att till skillnad från förra veckan gick det bra på cellolektionen idag. Kändes liksom skönt att spela, inte ansträngt, det gick lätt. Det är svårt att förklara, men känslan var i alla fall en helt annorlunda… Lovely! Fick ett nytt stycke, långsamt och vackert… Kommer inte ihåg vad det hette, men det kan jag kolla upp. Tjajkovskij (stavning?!?) var det i alla fall som komponerat.

Nu är det äntligen dags för Veronica Mars (jag lovar, jag ska sluta tjata om det programmet… snart!). 🙂

Funderar på att byta layout på bloggen, men alla är så tråkiga. Vill ha någon annan, eller kunna ändra lite själv, men jag orkar inte betala för högre medlemsskap. Så just nu får det vara samma, annars kanske jag byter till: fashion. Well, ni märker nog när det händer… 🙂

Ciao!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *