Mat…

Åt kvällsmat för en stund sedan, ingen annan är hemma, så jag var tvungen att fixa själv. Det är ju lite småtråkigt att göra mat till sig själv, men någon gång ibland kan det vara kul, för man kan ha i saker som man själv tycker om. Idag fick det bli sallad med kyckling. Jättegott! Jag hade i:

Sallad från kruka
Babyspenat
Färska champinjoner
Stekt kycklignfilé
Tomat
Lite rödlök
Röd paprika
Fetaost

Mmm… gott blev det! 🙂

45265-18

Det här är en av mina nya favoriter… Eller ny och ny, jag har ätit den förut och gillat den då med. Men nu har jag verkligen fastnat. Jag tycker inte om för mörk choklad, men den här är helt lagom. 70% kakao är perfekt för mig, och det bästa är att den räcker ganska länge, eftersom en bit dämpar chokladsuget fort. Billig för att vara mörk choklad är den också, priset beror ju på vart man köper den, men jag hittade en förpackning på 100 gram i en mataffär och den kostade 14 kronor. Känns lite lyxigt också… 🙂

Men man kan ju inte äta choklad varje dag, så när suget kommer har jag min lilla räddare: Läppbalsam med mintchokladsmak. Luktar mest mint, men smakar en del choklad… Min kusin som har ett eget litet företag som gör naturliga skönthetsprodukter, har gjort denna till mig. En söt liten burk ligger det i och det är bokstavligt talat som godis för läpparna… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *