Livet helt enkelt va.

filminspelning filminspelning filminspelning

Hej! Jag har tänkt hela veckan att jag vill blogga men jag har inte kommit på något att säga. Det har inte funnits så mycket att berätta helt enkelt. Livet har varit fullt av vardagar. Av att gå till kontoret och ha möten, testa gymmet och dess löpband, åka hem till en kompis och äta pastamiddag. Av att vakna med huvudvärk, jobba hemma och sedan skynda till frisören, skriva om ett manus på vägen dit och maila iväg det i stolen framför spegeln. Av att få en spontan lucka mitt i veckan och fråga åtta olika personer om de vill ta en aw och få ”nej, jag kan inte” från alla men istället för att gå hem, själv sätta sig på KB och dricka en öl, läsa de sista sidorna i en roman och lyssna på jazzbandet. Av att spela in film i en studio och i en ateljé och ute på en kaj i ösregn. Av att ringa och smsa och planera och skriva listor på saker som inte får glömmas, saker som behöver köpas, saker som ska hinna göras. Och av att frysa i blåsten på en odling, men borra ner fingrarna i en varm hundpäls och dofta på tomater, höra korna råma och fånga allt i 16:9-format.

filminspelning filminspelning

Livet helt enkelt va. Men nu är filmerna inspelade och i morgon, då gifter sig min syster! Det ska bli 16 grader och strålande sol, jag ska vara toastmaster och bära lila klänning och silverskor. Talen är skrivna, rekvisitan inköpt och den analoga kameran är laddad med 24 nya bilder. Familjen kommer vara samlad och helgen lär bli magisk. Det är jag säker på.

filminspelning filminspelning

Om ni vill ha något att göra medan jag svirar runt på bröllop i Uppsala så kan väl ni önska inlägg här nedan, det vore jätteuppskattat! (Obs, jag vet att jag redan fått en önskning om ett inlägg med mina bästa poesisamlingar, det har jag inte glömt, bara inte hunnit med.) Okej, fint, bra så. Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Delta i diskussionen

13 kommentarer

 1. Tjusigt med allt grönt!
  Jag önskar inlägg med:
  – klädsel efter valt tema
  – en reflektion kring något du trodde som liten
  – konst (bild/skulptur/foto) som gett dig pirr

 2. Älskar alla dina inlägg om kläder! Både trendspaningar och outfits du burit, tycker att din stil är otrolig. Hade också varit kul att läsa om din barndom/vem du var tidigare i livet – kanske i form av vilka böcker/filmer du gillade som barn? Tack för en otrolig blogg och hoppas ni får ett fint bröllop!

 3. Hej! Vore kul med inlägg om din lägenhet, hur man inreder med många funktioner på liten yta eller så, hur du tänker kring att spara och köpa en bostad. Och gärna ett särskilt inlägg om badrummet. Ha det så fint!

 4. Kläder och skapande!
  Kanske vad du bar en hel vecka, eller två. Eller plocka fram kläder du sällan använder o utmana dig att använda dem under en vecka och dokumenters det såklart!

 5. Jag hade velat ha typ 1 foto i timme-inlägg! eller kanske kläder du haft på dig när du gör olika grejer 😀

 6. Tycker om när du gör matinlägg. Du gör alltid så roliga recept.

 7. Instämmer med samtliga förslag ovan! 🥳 Jag blir så glad varje gång du skriver ett nytt inlägg.

 8. Jag skulle vilja ha ett inlägg med dina bilder du tagit som du är mest nöjd med och varför <3

 9. Önskar mig inlägg med:
  – veckans kläder i bilder
  – sneakpeak från ditt jobb (kanske visa hur kampanjer blivit när de är klara)
  – lista med kulturupplevelser i Stockholm du tipsar om/själv skulle vilja testa

  Gillar dock alla inlägg!

 10. Först och främst; ditt skrivande gör mig glad och varm varje gång jag tittar in här! Och även om det är underbart med nytt inlägg så tycker jag om att du uppdaterar sporadiskt och inte alltför ofta, det blir som en överraskning när det kommit något nytt!

  Jag önskar inlägg om;
  – tro
  – tankar kring skrivande; vad det ger dig och om du har några drömmar om framtida skrivprojekt
  – tankar kring hur du kombinerar smårätter för att få till en helhet
  – recept

 11. Jag skulle så väldigt gärna ta en närmare titt på din bokhylla! Eller varför inte nån trevlig hög från biblioteket när du har en sån på gång för läsning? Eller ja, böcker i allmänhet! Tycker alltid dina recensioner på Goodreads är så intressanta att läsa, och skulle gärna ha mer böcker här på bloggen om du orkar och vill.

  Men egentligen så tror jag mest att jag läser din blogg just för att den är din? Eller för att du är du. Jag vet inte vilket som kommer först. Så vad som än kommer upp brukar det kännas precis rätt.

 12. Jag önskar också ett foto i timmen! Och så skulle jag vilja läsa om dina bästa filmer och filmer du är sugen på att se. Och kultur i övrigt. och böcker, böcker, böcker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *