Höjdpunkter från ett Twitter-halvår

På bloggen är jag mitt berättande jag. Gärna lite djupare, lite mer välformulerad och lite mer utförlig. På Instagram vill jag helst vara inspirerande eller dela fina, roliga stunder. Och på Twitter, där är jag kanske som allra mest på riktigt. Rakt på sak, krasst iakttagande och stundtals lite för personlig. Rätt vad det är blir det också ganska kul.

Själv gillar jag den här mixen av olika kanaler och uttryckssätt, men jag vet att långt ifrån alla pallar att hänga på Twitter, vilket är helt förståeligt. Därför kommer här några små highlights hämtade ur min feed, publicerade på vad som jag nyss påstod var min djupa och välformulerade blogg, haha.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Älskar dina tweets. Tur du publicerar de här så jag som inte hänger nåt på twitter också får läsa!

  2. Hahaha alltså du är så rolig. Skärmdumpade grillpower-tweeten till min kompis 😂

  3. Det morsomste for meg her er når du finner norske ord som høres morsomme ut. Forsøker å komme på konstiga ord på norsk, men jeg vet jo ikke hva som er konstig for svensker!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *