Höjdpunkter från ett Twitter-halvår

På bloggen är jag mitt berättande jag. Gärna lite djupare, lite mer välformulerad och lite mer utförlig. På Instagram vill jag helst vara inspirerande eller dela fina, roliga stunder. Och på Twitter, där är jag kanske som allra mest på riktigt. Rakt på sak, krasst iakttagande och stundtals lite för personlig. Rätt vad det är blir det också ganska kul.

Själv gillar jag den här mixen av olika kanaler och uttryckssätt, men jag vet att långt ifrån alla pallar att hänga på Twitter, vilket är helt förståeligt. Därför kommer här några små highlights hämtade ur min feed, publicerade på vad som jag nyss påstod var min djupa och välformulerade blogg, haha.

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. Älskar dina tweets. Tur du publicerar de här så jag som inte hänger nåt på twitter också får läsa!

  2. Hahaha alltså du är så rolig. Skärmdumpade grillpower-tweeten till min kompis 😂

  3. Det morsomste for meg her er når du finner norske ord som høres morsomme ut. Forsøker å komme på konstiga ord på norsk, men jeg vet jo ikke hva som er konstig for svensker!

  4. Din ”jag bär rosa kassar […] insikten om att du inte är något att ha” har suttit utskriven mellan min telefon och mitt skal i 3 år nu! Varje dag påminner den mig om att han inte är något att ha (vem han är har ändrats många gånger, men det spelar ingen roll; han är ändå ingen å ha)

  5. HAHAHA mina starkaste minnen från Bokia i Kristianstad sent 90-tal tidigt 00-tal är alla gånger som Björn Hellberg satt ensam vid ett bord och signerade sina böcker. Får alltid en dålig känsla i kroppen när författare ska ut och signera böcker. Tänker bara på Björns ledsna ögon. Och nu känns det ännu värre med vetskapen om att HAN FORTFARANDE ÄR UTE OCH SIGNERAR BÖCKER!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *