Livet på 280 tecken

Vad säger ni, ska vi gräva lite i arkivlådan ett slag? I brist på nya, spännande saker som händer tänkte jag sammanställa några av mina bästa tweets från början av året och fram till nu. Det är ändå något med det där korta, kondenserade formatet som jag gillar väldigt mycket. Särskilt i kombination med bloggen där jag kan vara mycket mer utsvävande och långrandig. Nåväl, låt oss ta en trip down memory lane. Vill ni följa mig på Twitter hittar ni mig under @juliaeriksson.

Tack, tack! Ni kan dämpa applåderna och rulla ner ridån nu. Lovar att det dröjer ett tag innan jag citerar mig själv igen, hehe.

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. TACK älskar inlägg med tweets eftersom jag är en sån som aldrig fattat twitter (generationsfråga kanske? Känner ingen som använder det, är 25) men ÄLSKAR att läsa sånna här sammanställningar med best of som du och andra ibland gör!!

  2. Hahah du är så bra! Skrattade gott åt den med maten/middagen, sån igenkänning.

  3. Nej kör! Så slipper jag skaffa twitter men kan njuta av högklassig humor här <3

  4. Skrattade och print screenade allt. Tänkte liksom bara spara de allra roligaste i min ”kul” mapp på datorn, men ja… det blev det hela.
    Hade jag bott i Stockholm hade jag gärna varit stand-in för eventuell sparrismiddag om någon avbokar planer och du har en bra hårdag.

  5. Hahaha allt är så klockrent! Särskilt In Excelsis Deo – DOG.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *