Min trettionde födelsedag

födelsedag
 
Och mitt i kaos och karantän och inställda påskfiranden så går jag och fyller år. Trettio! Jämnt och stort och vuxet. Jag har fått blomsterbud och grattishälsningar. Min familj hade repat in en fyra minuter lång hyllningslåt till Pomp and Circumstance som framfördes på videolänk med tillhörande koreografi och rekvisita. De är otroliga. Jag har ätit räksmörgås till frukost, för i min familj är det tradition att den som fyller år får det. Och jag har tagit på mig min rosa födelsedagsklänning som hängt i garderoben och väntat på fest. Snart ska jag iväg på en liten hemmamiddag hos några kompisar som har planerat allt i smyg. Det blir en annorlunda födelsedag men en fin sådan. Och när kaos och karantän är över ska jag ta igen allt som blev inställt och fira med råge. Hurra och glad påsk!
 
födelsedag

Delta i diskussionen

16 kommentarer

  1. Vilka fantastiska vänner och vilken underbar familj du har. Stort stort grattis <3 Hoppas du får ditt önskefirande väldigt snart!!

  2. stort grattis till stora 30 Julia! hoppas att ditt födelsedagsfir blir toppen trots att det inte blev som planerat. tänker att särskilda omständigheter också befäster minnen. <3

  3. Grattis! Och tack för en fin blogg med mkt inspo! (Har kommenterat ngt på nätet typ 2 ggr i mitt liv så snälla ta åt dig:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *