Dubbelt upp på Instagram

Jag låg och tittade igenom mappen med videoklipp i min telefon och blev så glad och nostalgisk och längtansfull på samma gång att jag bestämde mig för att klippa ihop en film på en minut med det jag längtar efter mest just nu: dansgolv, skärgård, fotboll, barhäng, konserter, skogsrejv, takterasser, festivalhäng och, framför allt, nära & kära. 
 
 
 
 
View this post on Instagram

Inte nu men då. Inte nu men sen. Håll ut.

A post shared by Julia Eriksson (@juliaeriksson.se) on Apr 27, 2020 at 12:33pm PDT

 
Det är så ofta när jag filmar lite slarvigt i stunden med telefonen som jag tänker ”vad ska jag ha det här klippet till efteråt?” men nu är jag så glad för att jag gjort det. Alla de där små ögonblicken känns utomjordiskt lyxiga nu men också tillräckligt nära för att jag ska orka hålla ut lite till.
 
loppis
 
En annan sak som jag har gjort på Instagram är att lägga upp ett gäng plagg till försäljning på mitt loppiskonto. Jag blir lika förvånad varje gång hur snabba folk är på att köpa saker, men än finns det en del grejer kvar, så in och fynda om ni vill. Det var allt för nu, vi hörs snart igen!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *