Things Are Gonna Get Easier

things are gonna get easier
 
Vad konstigt det är. När ingenting är som det brukar. När hela världen tycks vara upp och ned. Det känns som att hänga knäveck. Den kalla metallstången tryckt mot huden, ansiktet strax ovanför asfalten, om jag trillar nu blir fallet kort och hårt. Så jag håller mig krampaktigt kvar. Tittar på min förut så bekanta värld med nya perspektiv. Och som ett tyst mantra för mig själv mumlar jag things are gonna get easier, things are gonna get easier, things are gonna get easier. För så måste det vara.
 
Och i brist på saker att säga och nya händelser att visa upp så har vi ju alltid musiken. Något att klamra sig fast vid när allt känns märkligt. Här är sjutton blandade låtar som fyller min lägenhet just nu. Kanske kan de få bli sällskap till er också.
 

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Åh, den här spellistan ska spelas varmt medan jag försöker jobba upp en slags pandemivardag som är snäll mot både pluggmoralen och mitt mående. Tack för att du delar med dig <3

  2. Tack för tipset på spellista, ska lyssna in den. 🙂 Det är verkligen en galen tid vi lever i. Men jag vill tänka att något gott kommer komma ur det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *