Några samlade tweets

Förutom bloggen och Instagram har jag även ett Twitter-konto som jag uppdaterar då och då, så gott som dagligen. Det är nog min ärligaste kanal där jag ofta skriver vad jag känner (relativt) rakt ut. Ibland småbittert och allvarligt, ibland fint och kul. Mestadels blir det små vardagsbetraktelser som jag vill spara och dela med fler utan att för den sakens skulle behöva paketera dem i ett helt blogginlägg. Men här kommer några av dem samlade på ett och samma ställe. Vill ni följa mig heter jag @juliaeriksson.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 (Obs att den här tweeten gillades av Patrik Isaksson. Kul ändå.)
 
 
 
 
 
 
(Den här tweeten blev faktiskt ett längre blogginlägg, hehe.)
 
 
 
 
 

Delta i diskussionen

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *