En tisdag i september

tisdag
Hej det är jag! Såklart det är jag. Det är alltid jag här inne. Såhär såg jag ut idag, en vanlig tisdag i september. Jag kände mig fin på ett okonstlat vis, tillfreds i mitt klädval. En bra känsla, värd att dokumentera.
 
tisdag
Uppifrån såg det ut såhär. Jag vet att folk brukar vilja veta varifrån saker kommer och det är ju alltid trixigt när inget är sprillans nytt och finns i butik, vilket oftast är hur jag jobbar (pga ej seriös modebloggare). Men för att svara på frågan ändå så är kjolen vintage, jackan från Zara, tröjan köpt på Monki, skorna av märket Puma och väskan från Acnes & Fjällrävens samarbete.
 
tisdag
Nu över till två listor (wow, smidig övergång).
 
Lista på saker jag är sugen på i höst: cowboyboots, rosa kostym, ljusgula byxor, blå mascara, jättestor trenchcoat, den perfekta mjukfluffiga stickade koftan (gärna rosa, grön eller röd) samt en platt hatt.
 
Lista på saker jag har: köpstopp på nyproducerade kläder. Sen i juli, oklart hur länge men ett tag till i alla fall. Mest för att jag har så mycket saker redan och vill bli bättre på att använda dessa, samt att det känns roligare och lite mer utmanande att handla eventuella tillskott vintage eller second hand. Som en förlängning av detta säljer jag av en del saker ur min garderob på ett Instagramkonto. Just nu är det lite utplockat men jag planerar att rensa lite till snart och fylla på framöver. Kika gärna in och se om ni hittar något ni vill ha!

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *