Utkast vintern 2019

Det var längesen sist, men plötsligt kändes det märkligt rätt. Att sammanställa en del av alla de där orden som samlas bland anteckningarna i min telefon. Att dela dem med er som små korta utkast, som fragment av en känsla, en händelse, en tanke. Tack för att ni läser. Här finns fler utkast för er som önskar: del 1del 2del 3del 4del 5, del 6 & del 7.
 
spår
 
must be the place
 
kvadrater
 
väderlek
 
verb
 
isvak
 
sms
 
atmosfär
 
salt
 
tält

Delta i diskussionen

12 kommentarer

  1. åh ja, blir så glad när ett nytt sånt här inlägg kommer från dig! Gillade särskilt den om salt smak, är väldigt svag för när man kopplar något abstrakt till en konkret sensorisk upplevelse på det sättet, ger en särskild skärpa och styrka i texten tycker jag.

  2. Skrivsuget i mig skriker just nu, kanske opraktiskt när man borde stöka undan frukosten, klä på sig och ta sig till jobbet? Oavsett, blir alltid så inspirerad av dina texter. Den här gången var det särskilt "Döden är att böja verb". Sluta aldrig skriva!

  3. Älskar när du släpper nya inlägg som detta. Även om jag inte skriver själv så är det något otroligt inspirerande över detta! Gillar särskilt den sista texten.

  4. Älskar att du delar med dig av dina anteckningar!
    Jag kände starkt nu att jag behövde berätta för dig att p g a dig, dina texter, ja hela din blogg egentligen, har jag bestämt mig för att söka till en utbildning i förlags- och bokmarknadskunskap nästa år. Känner lite att livet är för kort för att plugga något som jag är osäker på, så jag kommer att avbryta mina studier efter sommaren. Jag vill läsa bokmanus, lära mig copywriting och äntligen få använda mina skills i photoshop.
    Jag har även sökt en kreativt skrivande-kurs till nu i sommar, för jag behöver skriva, jag vill det! Och dina texter inspirerar mig så mycket! Så tack <3

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *