Spela bingo med mig

Jag har sett dessa bingobrickor cirkulera på Twitter och Instagram de senaste dagarna och blev lite sugen på att göra en egen om mig själv. Så här är helt enkelt 24 saker som är karaktäristiska för mig – en del ganska basala saker, andra lite mer konstiga.
 
julia bingo
 
Ropa till om ni prickar in en bingorad eller om ni bara vill dela hur många av dessa 24 rutor ni har gemensamt med mig. Det vore så kul att lära känna er lite bättre!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Så kul grej! Jag prickade 16 st!! Snudd på bingo sista vågräta raden, bommade på "hatar Sats men går dit ändå", fel gym haha.

  2. 21 av 24 haha. Föredrar J Södra och älskar London. Hade det varit Friskis istället för Sats hade det nästan varit obehagligt likt! Vore superintressant att höra mer om din frikyrkobakgrund, om du vill berätta alltså.

  3. 15/24, dock bytt ut SL mot Värmlandstrafik, dock SL när man väl är där. Fick också byta ut Sats mot Actic, same same but different! Bingo på mittenraden! 🙂

  4. Åh, vilken kul grej ju! Fick bara 8 hela kryss och eh… 5 halva, där jag kanske inte alltid är sån eller älskar det, men ändå känner igen mig lite vagt. Ska göra en egen också!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *