Mina nio bästa Instagrambilder

Precis som många andra bloggare så har jag valt att se vilka som varit mina nio mest gillade Instagrambilder det här året. Totalt lade jag upp 156 bilder under året, i snitt tre per vecka, förmodligen mer på sommaren när det är lättare att få till snygga bilder och något färre nu på vintern. Det som gillades mest var bilder av Stockholm och natur och så lite ätbara grejer också. Låt oss titta!
 
top nine 9
Plats nio – 400 likes
En plats som är borta men ändå känns som hemma. 🔑💚🏠
Annas lägenhet i New York där jag var och hälsade på i mars. Utanför fönstret var det snöslaskstorm men därinne var det varmt och fint och mysigt. Ska bli härligt att åka dit snart igen.
 
top nine 8
Plats åtta – 406 likes
Avundas personen på vindsvåningen som öppnat sitt fönster för att vädra.
Ett favorithus i Stockholm fotat en septemberkväll på väg hem från jobbet.
 
top nine 7
Plats sju – 414 likes
”Att fotografera frukost (A)” – distanskurs, 6 hp
Kanske den bild som förvånade mig mest att den var med. En ganska enkel frukost fotad rakt ovanifrån, men kanske är det leoparderna, vintageporslinet eller bara bildtexten som gör det?
 
top nine 6
Plats sex – 424 likes
Mental ålder: 7 år 🍭🍬🌈😋
Självklart går smågodis alltid hem. Har man dessutom orken att färgsortera det får man riktigt många likes…
 
top nine 5
Plats fem – 434 likes
Min stad är finare än din stad. 💕
Stockholm en kylig dag i januari med den vackraste solnedgången någonsin. Jag var ute och promerade med några kompisar och helt plötsligt badade allt i rosa ljus.
 
top nine 4
Plats fyra – 472 likes
Att komma hit är att komma hem
Hemma hos mina föräldrar på landet. Den här allén ligger ett par minuters promenad från deras hus och är så fin i alla årstider. Hoppas på att kunna få en fin snöbild nu när jag är hemma över jul.
 
top nine 3
Plats tre – 477 likes
Gick i tjugo minuter åt ett håll jag aldrig gått åt förut och hamnade i vad som skulle kunna vara omslaget på en mystisk barnbok. 📖
Sicklasjön där jag var och badade många gånger denna rekordvarma sommar. Det knäppast var att jag först tvekade på att lägga upp den här bilden för jag tyckte att den kanske var lite mörk och tråkig. Tji fick jag och nu gillar jag den väldigt mycket!
 
top nine 2
Plats två – 483 likes
Nu är det vi mot stormen.
Det här är en av mina personliga favoriter från året som gått. Tycker den ser så idyllisk och nästan sagolik ut, plus att jag älskar detaljen med det orangea paraplyet. Jag minns att jag tog den en morgon i februari när det hade snöat i flera dagar. Jag tittade ut genom fönstret och såg en mamma med sitt barn gå förbi och skyndade mig för att ta en bild.
 
top nine 1
Plats ett – 535 likes
Himlen blev bevisligen lite finare efter att mormor flyttat dit ☁️💘
Den här bilden tog jag och la upp när jag kom tillbaka till Stockholm efter att ha varit i Söderköping och sagt hejdå till min mormor som gått bort. Det var en så magisk solnedgång med alldeles fluffiga rosa moln, sommarens sista suck och en liten sorgsen känsla i bröstet. Så fint och hoppfullt ändå att bland det mest personliga också är det som gillas bäst. Det kanske får bli ett ännu personligare 2019 helt enkelt?
 
Om ni inte följer mig på Instagram än hittar ni mig under namnet juliaeriksson.se

Delta i diskussionen

1 kommentar

  1. <3 ni vakre bilder og bildetekster!

    Har du lest noen bra bøker i år? Det hadde vært så roligt med et innlegg om dine favorittbøker fra året som har gått. Har som alltid et nyttårsforsett om å lese mer og er derfor alltid på utkikk etter tips!

    God jul, Julia!! Gleder meg til å lese flere av tekstene dine i 2019!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *