Banan & choklad

Augusti brukar vara en ganska trevlig klädmånad. Inte sådär supersvettig men ändå tillräckligt varm för att man ska kunna gå barbent. Eller som Johanna Swanberg så smart beskrev det: ”man kan ha på sig kläder men man behöver inte ha på sig KLÄDER”. En fin men ack så viktig skillnad som gör hela påklädningsprocessen ganska trevlig.
 
banan & choklad
Igår bestämde jag mig för att klä mig efter ledorden banan och choklad. Jag vet inte riktigt hur det går till när jag får dessa idéer men helt plötsligt är de där och känns självklara. Gult och brunt liksom, klart det är fint ihop?!
 
banan & choklad
Mina sneakers och strumpor är nya från Monki och bananlampan är köpt i en liten butik i Paris.
 
banan & choklad
Hårbandet och jackan är från Zara, men inte särskilt nya. Den bruna stickade tröjan kommer från H&M och svarta mockakjolen ifrån Beyond Retro. Örhängena är köpta på eBay.
 
Efter att jag jobbat hela dagen iförd detta gjorde jag det enda rimliga och åkte hem till min kompis Sofie, parkerade mig i hennes soffa och åt marängswiss med banan och chokladsås. 2018 är ju trots allt swissens år… även klädmässigt.

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hej!! Jag behöver din hjälp. Min allra bästa vän fyller snart 25 och det står helt still i min hjärna ang vad jag ska ge henne i present. Vi brukar ge varandra ganska omtänksamma o genomtänka presenter vilket gör att pressen på 25 blir ännu större haha. Vet att du brukar ha bra presentidéer så snälla, har du några bra tips? Obs budgeten är inte jättetydlig men inte mer än 1000 kr i alla fall.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *