Hej från New York

new york
 
Har jag en skyldighet att berätta att jag åkt till New York? Att jag tagit en vecka ledigt för att fylla dagarna med skrivande, kvällarna med middagar, hjärtat med kompistid. Egentligen inte. Men efter tolv års bloggande här – kanske ändå. Så nu gör jag det.
 
Jag är i New York. Livet är fint. Stundvis skiner solen på mig och när jag stannar upp på trottoaren och vänder mig mot den känns det som vår. Snart ska jag promenera till ett fik, sätta mig där och skriva klart en uppgift i min skrivkurs med deadline idag. Sedan tänkte jag ta en sväng förbi några vintageaffärer, hitta ett trevligt ställe att äta lunch på, fortsätta vandra längs Williamsburgs gator med musik i öronen.
 
Kameran har fått vila i väskan nästan hela resan. Jag kände att det var skönast så. Orkade inte paketera in mitt liv, mina upplevelser, min semester i content denna gång. Men kanske kommer det fler hälsningar härifrån. Fler små ögonblick som jag vill bevara på fler ställen än i mitt minne. Några av dem finns redan på Instagram, där hittar ni mig under namnet solig.
 
Ta hand om er tills vi hörs nästa gång – från Stockholm, New York eller någon annanstans!

Delta i diskussionen

9 kommentarer

  1. Åhh va mysigt! Har länge velat åka till USA, så är ganska avis haha. Måste bara säga att jag älskar sättet du skriver på, man läser det lugnt och på ett avkopplande sätt, älskar det. (Försöker själv med en blogg, så om någon känner för att checka in, plz do) Kram till er 💕 Hoppas du ha det toppen i New York!

  2. Så underbart med NYC. Blev lite nyfiken på vad det är för skrivkurs du går. Vill själv göra något liknande i höst nämligen. Har du något tips?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *