Saker jag gillar just nu

Gucci FW18
Gucci FW18
Gucci FW18
Gucci FW18
Gucci FW18
Gucci FW18
Gucci FW18
 

Gucci FW18

Sci-fi, baseball, mönster och blingbling! Jag älskar de handgjorda djuren (babydraken ♥) och mixen av härliga mönster i dova färger. Att man lassar på en massa glitter och smycken gör ju inte det hela sämre. Långt ifrån köpbart för min plånbok men otroligt inspirerande och konstnärligt. Här kan ni se hela visningen.

 
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=mXiFHDfvn4A?controls=0]
 

Moon River

På alla hjärtans dag släppte Frank Ocean en cover på Moon River, mest känd från Breakfast at Tiffanys. En otroligt fin version där han återigen visar upp hur bra han är på harmonisering. Överväger att ha denna som bröllopsvals, ska bara hitta någon att gifta mig med…
 
hungriga hjärtan
 

Hungriga hjärtan

P1-serien Hungriga hjärtan beskrivs som knivskarp storytelling om kärlek och relationer. I halvtimmeslånga avsnitt får man höra en personlig berättelse med fokus på den där kärleken som inte alltid är helt okomplicerad, den som har förändrat livet eller ställt allt på sin ända. Just nu finns fyra avsnitt att lyssna på här.
 
 

Little Dark Age

Jag har haft en lite ambivalent inställning till bandet MGMT de senaste åren. Deras första album med klassiker som Kids och Electric Feel gillade jag massor men sedan tyckte jag att de tappade bort sig själva lite. Tills nu. Redan i höstas när första singlarna från Little Dark Age började dyka upp blev jag positivt överraskad och nu är hela albumet här. Det blinkar åt 80-tal och Pet Shop Boys, känns lekfullt och nyskapande och precis lagom flummigt och excentriskt. Mina bästa låtar nu är: She Works Out Too much, TSLAMP och Hand It Over.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *