50 bästa låtarna 2017

Under 2017 lyssnade jag på musik i 99 086 minuter. Det är nästan 69 dygn i sträck och ungefär 4,5 timme per dag. Ganska mycket tid men jag är knappast förvånad pga älskar musik! Min vanligaste genre var Indie Pop följt av Indietronica, Deep Swedish Indie Pop, Swedish Indie Pop och Indie Rock. Ganska tydlig riktning där… Mina mest spelade artister var Arcade Fire, The xx, The War On Drugs, Veronica Maggio och Marlene. Totalt lyssnade jag på 7 795 låtar med 3 091 artister i 103 olika genrer.
 
julia väljer: 50 bästa låtarna 2017
 
God statistik i all ära men nu till det bästa. Musiken såklart! Jag har samlat mina 50 bästa låtar från 2017 i en och samma spellista. Bara låtar som släpptes under året och max en låt från varje artist, så listan är inte exakt likadan som den med mina mest streamade låtar. Snarare ett snäpp bättre. Dessutom har jag lagt allt i en noga utvald ordning så det ska bli extra trevligt att lyssna på. Här hittar du hela listan!  Har du någon favoritlåt från året? Tipsa gärna!
 

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *