Fredagslistan

Jag hittade en lista hos Michaela som jag gjorde om lite och fyllde i. Så här kommer lite tankar om veckan som varit och helgen som kommer! Men först, utsikten från min balkong i söndags. Hur mycket My Little Pony-vibe var det inte över himlen?
 
utsikt
 

Humör idag?

Mycket gott! Fredag och halvdag pga allhelgonadagen i morgon, så den här jobbdagen kommer att gå i ett swosh!
 

Vad har du på dig idag?

Svarta lackbyxor, svart polotröja, svart kavaj med vita prickar, boots och grön liten väska.
 

Dagens planer?

Jobba i fyra timmar, sedan lunch och efter det ledigt! Då ska jag möta upp min kompis Emelie på Centralbadet och simma, lägga ansiktsmask och relaxa. Ikväll kommer mina föräldrar upp så då ska vi äta tacos och ha hemmamys.
 

Helgens planer?

I morgon flyttar min syster och hennes kille till sin nya lägenhet i Uppsala. Så jag, mamma och pappa åker dit tidigt för att hjälpa till hela dagen. På kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men kanske möta upp lite kompisar och ta ett glas någonstans. På söndag måste jag plugga en del. Hoppas dock på fint väder så jag kan ta en promenad i solen för att pigga upp hjärnan. Kanske hinner jag förbi Skogskyrkogården en sväng? Det brukar vara så fint där nu på allhelgona.
 
vardagsrum
Mitt vardagsrum som badade i sol här om dagen.
 

Vad ser du mest fram emot i helgen?

Att träffa nästan hela min familj. Och att koppla av på Centralbadet, aaah!
 

Vad var det roligaste som hände i veckan?

Jag har verkligen haft en rekorderlig vecka med träning, tvätt och plugg om kvällarna. Men i tisdags var jag på Stutterheims utförsäljning och hittade en väldigt fin, röd poncho så nu längtar jag nästan efter regn.
 

Vad var det godaste du åt?

Det här har som sagt inte varit någon extraordinär vecka men jag lagade egen pyttipanna med potatis, morot, trattkantareller, grönkål, paprika, rödlök, svartkål och ägg vilket blev sjukt gott. Älskar pytt. Särskilt med massor av persilja på toppen och pepparrotscrème till.
 
 

Vad lyssnar du på idag?

Nya singeln R av Julia Adams. En gammal Norrköpingstjej faktiskt. Vi gick båda i musikklass i högstadiet och gjorde gemensamma julkonserter och sånt. Det inkluderade även att vi satt och smygåt insmugglade skumtomtar i förstasopran-stämman, fastän man verkligen inte fick…
 

Vad längtar du efter?

New York! Åker dit om två veckor, känns helt knäppt att tiden går så fort.
 

Vad gjorde du för ett år sedan?

Jag hade precis kommit hem från Tokyo och var uttråkad så försökte dra med mina kompisar på klubb, men det gick visst inte så bra, haha.
 
technoklubb

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *