Rött & svart

rött och svart
Jag tävlade mot solen för att hinna ta dessa bilder innan den gick ned. Det funkade… nästan. Innan jag springer iväg på middag vill jag nämligen visa hur jag ser ut ikväll. Inspirationen fick bli 70-tal och Harry Styles – ganska bekvämt och lite knäppt liksom.
 
rött och svart
Den röda skjortan är ett second hand-fynd som jag gjorde under dagen, lackbyxorna kommer från H&M, bootsen är supergamla från Monki, klockan är en vintage Certina och skärpet från Gucci. Nu ska denna rock-mormor kila, hoppas ni får en fin lördagskväll!

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Snyggt!

    Och du älskar din lista på Spotify men glömmer i land att spara vissa låtar eller lägga namnet på låten på minnet. Så nu undrar jag om du kommer ihåg en låt som fanns med förra veckan, en kvinna som sjunger en gammal låt, som varit en klassiker innan. Allt står still i mitt huvud just nu.. hpppas du förstår vilken jag menar!

    Tack för musiken! / Johanna

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *