Fredagshypnos

I samma hus som den förra reklambyrån jag jobbade på, satt det ett gäng bröder. En av dem, Andreas Wannerstedt, är superduktig på design och motion graphics. Ibland hjälpte han oss med animationer och grafik till filmer, men de grejerna tycker jag inte vi ska kika på nu. Istället vill jag visa några gif:ar från hans serie Oddly Satisfying vol. 1, en högst passande titel. Jag kan sitta och stirra på dessa länge, det är verkligen designhypnos på hög nivå. Vill ni se mer så kan jag rekommendera hans Instagram, den här med korven är en stor favorit.
 
oddly satisfying vol. 1 - andreas wannerstedt
 
oddly satisfying vol. 1 - andreas wannerstedt
 
 
PS. Ska bli kul att se om snitt-visningstiden för det här inlägget blir längre än vanligt eller om det bara är jag som fastnar…

Delta i diskussionen

5 kommentarer

  1. Whaaaaa. Det kryper i hela min kropp av att titta på sånt här. Blir så stressad. Kan inte formulera mig. Varför tar det inte sluuuut? Hade bara varit tillfredställande om jag vetat att slutet skulle komma, tuben ta slut, sista dominobrickan falla…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *