En ny morgon

Jag somnade till ett ihärdigt regnsmatter i natt. Vaknade till vid tre av att tunga droppar studsade på fönsterblecken med ett våldsamt tempo. Fyra och en halv timme senare ringde min klocka och jag slog upp ögonen till strålande sol. Ett mjukt ljus fyllde hela lägenheten och för första gången på länge kände jag mig inspirerad. Tänk att lite skuggor och ljus kan göra det. Likt en gymnasieestet i kursen Foto A gick jag runt med min kamera och försökte fånga allt det fina. Det är tveksamt om jag lyckades men jag fylldes i alla fall av en trivsam känsla där på morgonen. Och så tänkte jag på det långa dokumentet som jag fyllt med bloggidéer men som jag inte genomfört i brist på kreativitet och tid och så tänkte jag att nu är det bara tiden som saknas i alla fall så då får jag väl se till att lösa det, ja det får jag väl göra.
 
ljuset
 
ljuset
 
ljuset
 
ljuset
 
ljuset
 
ljuset
 
ljuset

Delta i diskussionen

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *