Festival eller falukorv?

yellow
 
Hej från min soliga balkong! Så här kan man ju se ut om man ska gå på festival till exempel. Jag tycker det alltid känns så när jag har kombinationen kängor, bara ben och klänning, vilket i och för sig är en ganska trevlig känsla. Men denna tisdag fanns det ingen festival på schemat, däremot en middag med stuvade makaroner och falukorv hemma hos min kompis Markus. Nästan lika bra ju! Så sjukt gott med vardagsmat när man ätit semestermiddagar i några veckor, dessutom kunde jag sätta en otroligt bra rubrik till detta inlägg nu…
 
yellow
 
Vad som ser ut som en blommig klänning är egentligen en långärmad byxdress som jag knep åt mig på Zara-rean för 99 kr. Även jackan kommer därifrån men den köpte jag tidigare i våras. Kängorna är helt vanliga och superslitna Dr Martens.
 
yellow
 
På tal om festival förresten så är det ju Way Out West i helgen, vilket jag inte ska åka på i år tyvärr. Men däremot har jag fixat biljett till sensommarens bästa avslut, nämligen Popaganda! Jag är nog mest peppad på Säkert!, alt-J och Tove Lo även om jag tycker hela line-up:en håller hög standard som vanligt. Är det någon mer som ska dit och vad ser ni fram emot i så fall?

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Åh jag älskar "festivalkänslan i outfit-variant", jag brukar köra på bara ben och låga gummistövlar, älskar’t!
    Och till andra delen av rubriken, falukorv och makaroner måste vara bland det bästa som finns!? Oftast är det de enkla som uppskattas mest.
    Kram

  2. vill verkligen på popaganda men jag har inte råd, ska på en annan festival som är i Köpenhamn i helgen med The National & Bon Iver 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *